Lapte vegetal bio fara gluten

Crema de orez bio 200ml

7,64 RON

Crema de orez bio 200ml - inlocuitor pentru smantana O alternativa la smantana de origine animala, se poate si bate pentru a prepara creme pentru prajituri sau deserturi. Fara gluten, far..

Lapte de mei bio 1L

17,65 RON

Lapte de mei bio 1L O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara gluten, fara lactoza. Lima este o linie de produse premium de o calitate peste medie, cu ingrediente atent selectionate..

Lapte de orez cu calciu bio 1 L

14,94 RON

Lapte de orez cu calciu bio 1 L  200ml de lapte de orez cu calciu asigura 30% din necesarul de calciu zilnic. O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara gluten, fara lactoza. Lima est..

Lapte de orez cu ciocolata + soia si calciu bio 1L

19,50 RON

Lapte de orez cu ciocolata + soia si calciu bio 1L 200ml de lapte de orez cu ciocolata si soia si calciu asigura 30% din necesarul de calciu zilnic. O bautura vegetala delicioasa fara zah..

Lapte de orez cu cocos bio 1L

15,18 RON

Lapte de orez cu cocos bio 1L O bautura vegetala delicioasa si sanatoasa, fara zahar, lactoza, gluten. Lima este o linie de produse premium de o calitate peste medie, cu ingrediente atent..

Lapte de orez cu vanilie bio 1 L

15,56 RON

Lapte de orez cu vanilie bio 1 L Bautura vegetala bio cu iz de vanilie, delicioasa, fara gluten, fara zahar, fara lactoza. Lima este o linie de produse premium de o calitate peste medie, ..

Lapte de orez Natural bio 1L

12,70 RON

Lapte de orez Natural bio 1L Varianta la flacon de 1L, fara aroma de vanilie. O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara gluten, fara lactoza. Lima este o linie de produse premium de ..

Lapte de orez Original bio 1L

14,44 RON

Lapte de orez Original bio 1L Bautura preferata vegetala in Europa, cu o reteta simpla si delicioasa, fara gluten, fara zahar, fara lactoza. Lima este o linie de produse premium de o cali..

Lapte de ovaz fara gluten bio 1L

14,67 RON

Lapte de ovaz fara gluten bio 1L O bautura vegetala delicioasa fara zahar, fara gluten, fara lactoza. Desi este din ovaz, nu contine gluten, acesta fiind extras. Lima este o linie de pro..

Afişare 1 - 9 din 11 (2 pagini)