Detergenti Bio

Detergent Vase Lichid Bio Rodie 1L Sodasan

27,20 RON

Detergent Vase Lichid Bio Rodie 1L Sodasan Este concentrat, eficient, nontoxic. Delicat cu mâinile. Curăţă vasele amănunţit şi le conferă un luciu natural. Pentru 250 chiuvete de v..

Acid citric ecologic pentru rufe 1kg

43,36 RON

Acid citric ecologic pentru rufe 1kg Aditiv pe baza de plante ideal ca si balsam pentru rufe, agent de limpezire, sau detartrant. Mod de folosire:-ca si balsam sau agent de limpezire: diz..

Balsam ecologic pentru rufe cu aloe vera 5L Sodasan

126,09 RON

Balsam ecologic pentru rufe cu aloe vera 5L Sodasan Reduce reziduurile lasate de detergenti in haine, furnizeaza haine curate si moi. Asigura prospetimea data de uscarea hainelor la aer..

Balsam ecologic pentru rufe cu aloe vera 750ml

21,63 RON

Balsam ecologic pentru rufe cu aloe vera 750ml Reduce reziduurile lasate de detergenti in haine, furnizeaza haine curate si moi. Asigura prospetimea data de uscarea hainelor la aer. Dupa u..

Balsam hipoalergen pentru rufe iris si orhidee bio 1 L

23,07 RON

Balsam hipoalergen pentru rufe bio 1 litru, - iris si orhidee Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% d..

Balsam pentru rufe ecologic 1L

26,68 RON

Balsam pentru rufe ecologic 1L Folositi balsamul Biolu pentru catifelarea rufelor. Rufele vor deveni mai usor de calcat, si vor avea un usor iz de trandafir. Mod de folosire: -ca si balsa..

Balsam pentru rufe ecologic 5L

123,86 RON

Balsam pentru rufe ecologic 5L Folositi balsamul Biolu pentru catifelarea rufelor. Rufele vor deveni mai usor de calcat, si vor avea un usor iz de trandafir. Mod de folosire: -ca si bals..

Balsam si parfumant ecologic pentru rufe 5L Sodasan

135,23 RON

Balsam si parfumant ecologic pentru rufe 5L Sodasan Reduce reziduurile lasate de detergenti in haine, furnizeaza haine curate si moi. Asigura prospetimea data de uscarea hainelor la aer..

Balsam si parfumant ecologic pentru rufe 750ml

22,98 RON

Balsam si parfumant ecologic pentru rufe 750ml Reduce reziduurile lasate de detergenti in haine, furnizeaza haine curate si moi. Asigura prospetimea data de uscarea hainelor la aer. Dupa ..

Afişare 1 - 9 din 156 (18 pagini)