Detergenti BIO

Balsam de Maini cu Extract de Mure si Aloe Vera ECO/BIO 500ml

27,91 RON

Balsam de Maini cu Extract de Mure si Aloe Vera ECO/BIO   Formula inspirata din natura imbogatita cu extracte de  mure, afine, mere, aloe vera si musetel, protejeaza, hidrateaza si catifeleaza  pielea..

Detergent pentru Geamuri cu Lavanda si Afine ECO/BIO 500ml

21,46 RON

Detergent pentru Geamuri cu Lavanda si Afine ECO/BIO   Formula concentrată imbogatita cu ulei esențial de lavandă și extract de afine elimină eficient murdaria de pe sticla, oglinzi si geamuri. Formul..

Detergent pentru Geamuri cu Merisoare si Lime ECO/BIO 500ml

21,46 RON

Detergent pentru Geamuri cu Merisoare si Lime ECO/BIO   Formula concentrată imbogatita cu ulei esențial de lime și extract de merisoare elimină eficient murdaria de pe sticla, oglinzi și geamuri. Form..

Detergent Universal pentru Pardoseli cu Mere si Lime ECO/BIO 1L

23,61 RON

Detergent Universal pentru Pardoseli cu Mere si Lime ECO/BIO   Formulă puternică, imbogatita cu extract de mar si lime, special concepută pentru curățarea pardoselelor. Datorita ingredientelor natural..

Solutie pentru Curatat Toaleta cu Ienupar Si Muguri de Pin ECO/BIO 1L

22,54 RON

Solutie pentru Curatat Toaleta cu Ienupar Si Muguri de Pin ECO/BIO   Formulă concentrată, imbogatita cu extracte de ienupăr si  muguri de pin, curăță eficient toaleta indepartand murdaria si depuneril..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)