Balsam bio pentru rufe

Balsam ecologic pentru rufe cu aloe vera 5L Sodasan

126,09 RON

Balsam ecologic pentru rufe cu aloe vera 5L Sodasan Reduce reziduurile lasate de detergenti in haine, furnizeaza haine curate si moi. Asigura prospetimea data de uscarea hainelor la aer..

Balsam ecologic pentru rufe cu aloe vera 750ml

21,63 RON

Balsam ecologic pentru rufe cu aloe vera 750ml Reduce reziduurile lasate de detergenti in haine, furnizeaza haine curate si moi. Asigura prospetimea data de uscarea hainelor la aer. Dupa u..

Balsam hipoalergen pentru rufe iris si orhidee bio 1 L

23,07 RON

Balsam hipoalergen pentru rufe bio 1 litru, - iris si orhidee Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% d..

Balsam pentru rufe ecologic 1L

26,68 RON

Balsam pentru rufe ecologic 1L Folositi balsamul Biolu pentru catifelarea rufelor. Rufele vor deveni mai usor de calcat, si vor avea un usor iz de trandafir. Mod de folosire: -ca si balsa..

Balsam pentru rufe ecologic 5L

123,86 RON

Balsam pentru rufe ecologic 5L Folositi balsamul Biolu pentru catifelarea rufelor. Rufele vor deveni mai usor de calcat, si vor avea un usor iz de trandafir. Mod de folosire: -ca si bals..

Balsam si parfumant ecologic pentru rufe 5L Sodasan

135,23 RON

Balsam si parfumant ecologic pentru rufe 5L Sodasan Reduce reziduurile lasate de detergenti in haine, furnizeaza haine curate si moi. Asigura prospetimea data de uscarea hainelor la aer..

Balsam si parfumant ecologic pentru rufe 750ml

22,98 RON

Balsam si parfumant ecologic pentru rufe 750ml Reduce reziduurile lasate de detergenti in haine, furnizeaza haine curate si moi. Asigura prospetimea data de uscarea hainelor la aer. Dupa ..

Solutie ecologica (balsam) pt. clatire rufe 1L Sonett

20,97 RON

Solutie ecologica (balsam) pt. clatire rufe 1L Sonett   Solutie ecologica potrivita pentru toate tipurile de rufe. Se adauga in compartimentul pentru balsam al masinii de spalat. Solutia..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)