Detergenti bio pentru curatenia casei

Crema abraziva ecologica pt. curatat 500ml Sonett

17,56 RON

Crema abraziva ecologica pt. curatat 500ml Sonett Crema abraziva ecologica pentru curatat suprafete de inox, plastic, ceramica, fitinguri. Utilizare: aplicati pe suprafata dorita si frec..

Crema abraziva ecologica pt. curatat suprafete 500ml Sodasan

18,15 RON

Crema abraziva ecologica pt. curatat suprafete 500ml Sodasan Pentru curatarea riguroasa si totusi protectoare a tuturor suprafetelor tari precum: email de portelan, gresie, piatra, otel ..

Degresant hipoalergen bio 500ml

19,34 RON

Degresant  universal hipoalergen pentru bucatarie bio 500ml Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintr..

Detartrant (anticalcar) ecologic 10L Sonett

182,34 RON

Detartrant (anticalcar) ecologic 10L Sonett Varianta vrac economica Solutie ecologica ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe fitinguri, faianta, toalete, aparate de gati..

Detartrant (anticalcar) ecologic 1L Sonett

20,97 RON

Detartrant (anticalcar) ecologic 1L Sonett Solutie ecologica ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe fitinguri, faianta, toalete, aparate de gatit, espresoare de cafea, ma..

Detartrant ecologic 1L Sodasan

23,56 RON

Detartrant ecologic 1L Sodasan   Solutia poate fi folosita regulat pentru indepartarea depunerilor de calciu din masinile de spalat rufe si vase, expresoarele de cafea si din vase. Foarte..

Detergent ecologic pentru baie 10L Sonett

226,00 RON

Detergent ecologic pentru baie 10L Sonett - cu acid citric- Varianta vrac economica Un detergent ecologic eficient pentru curatat toate suprafetele din baie - cabina de dus, cada, gres..

Detergent ecologic pentru baie 1L Sonett

34,64 RON

Detergent ecologic pentru baie 1L Sonett - cu acid citric- Un detergent ecologic eficient pentru curatat toate suprafetele din baie - cabina de dus, cada, gresia, faianta, obiecte sanit..

Detergent ecologic pentru baie 500ml Sonett

23,01 RON

Detergent ecologic pentru baie 500ml Sonett - cu acid citric- Un detergent ecologic eficient pentru curatat toate suprafetele din baie - cabina de dus, cada, gresia, faianta, obiecte san..

Afişare 1 - 9 din 51 (6 pagini)