ALIMENTE BIO

"Käferbohnen" - Fasole pestrita, 500 g

42,27 RON

"Käferbohnen" - Fasole pestrita, 500 g Fasolea ”Käferbohnen” ( în traducere liberă: ”boabe cărăbuș”, după culoarea pestriță de la negru-violet la bej-maroniu) este un produs agricol înscris în registr..

.Faina integrala de grau Bio, 1kg

10,89 RON

Făină  integrală de grâu Bio, 1kg Produs cernut și ambalat manual pentru clienții Pronat. Grâul este cea mai importanta cereală a lumii și unul dintre alimentele de maximă importanță pentru aproape fi..

.Faina alba BIO de grau spelta (Spelta triticum) 1KG

19,69 RON

Faina alba BIO de grau spelta 1KG Ambalat și cernut manual pentru clienții Pronat. Conține: făină albă de grâu spelta* (Spelta triticum)*din culturi certificate ecologic Valori nutritionale medii ..

.Faina alba de grau Bio TIP 480, 1kg

5,39 RON

Faina alba de grau Bio TIP 480, 1kg Ideală pentru preparate fine, gen prăjituri, blat de tort, alte produse de patiserie, gogoși. Este cea mai recomandată făină pentru aceste categorii de preparate. A..

.Faina alba de grau Bio, 1kg TIP 700

10,89 RON

Făină  albă de grâu Bio, 1kg Grâul este originar din Asia de sud-vest. Cele mai vechi dovezi arheologice referitoare la cultivarea grâului au fost descoperite în regiune fertilă în vestul Asiei (Corn ..

.Faina de hrisca, Bio, 1kg

29,15 RON

Faina de hrisca, Bio, 1kg Hrişcă este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în proteine, carbohidraţi, fibre, fosfor, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fier. Ingrediente: hrișcă* decojită, ..

.Faina integrala BIO din grau dur Emmer 1KG

20,02 RON

Faina integrala BIO din grau dur Emmer 1KG Ambalat și cernut manual pentru clienții Pronat. Conține: făină albă de grâu dur* Emmer (Triticum dicoccum)*din culturi certificate ecologic Valori nutri..

.Faina integrala de Alac Bio Monococcum Triticum, 1 kg Einkorn

21,84 RON

Faina integrala BIO de alac Monococcum Triticum, 1KG Ambalat și cernut manual pentru clienții Pronat. Contine: făină integrală de alac (monococcum triticum)**din culturi certificate ecologicValori nut..

.Faina integrala de grau Bio, 3000g

27,39 RON

Făină integrală de grâu Bio, 3000g Grâul este cea mai importanta cereală a lumii și unul dintre alimentele de maximă importanță pentru aproape fiecare om de pe mapamond. Originar din sudvestul Asiei, ..

Afişare 1 - 9 din 964 (108 pagini)