Ulei de Cocos pentru Uz Cosmetic 200g/220ml

Ulei de Cocos pentru Uz Cosmetic 200g/220ml

21,95 RON
Cod produs: NIA57
Stoc In stoc

Descriere

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate. Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in industria cosm...

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in industria cosmetica  datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. 

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel încât, dacă constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

Proprietăți și beneficii

  • 100% NATURAL 
  • FARA PARABENI
  • NON - GMO
  • PRESAT LA RECE
  • FAIR TRADE

Uleiul de cocos are numeroase proprietăți nutritive (Vitamina-E, vitamina K și minerale, cum ar fi Fier), este stabil termic, lent în oxidare, rezistent la rancezire, avand o durată de valabilitate destul de mare, de pana la cativa ani.

Ingrediente:

100% ulei de cocos  extra virgin, obținut prin presare la rece

Tara de provenienta: Filipine

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Produse bio pentru tine

Nu sunt produse!