APARATURA PENTRU BUCATARIE

CANA ALCALINIZANTA SI IONIZANTA PHYDRO JUG

837,33 RON

Cana alcalinizanta si ionizanta pHydro JugCea mai avansata cana filtranta, alcalinizanta si ionizata, cu 9 trepte de filtrare.Filtrul in 9 trepte are o durata de viata de 1100 litri apa filtrata, echi..

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 1KG Sonett

30,06 RON

Dedurizant de apa ecologic 1kg Sonett Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati duritatea apei din zona dvs..

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 500G Sonett

21,74 RON

Dedurizant de apa ecologic 500g Sonett   Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati duritatea apei din zona ..

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 5KG Sonett

126,61 RON

Dedurizant de apa ecologic 5kg Sonett  Varianta vrac economica Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati..

DETARTRANT (ANTICALCAR) ECOLOGIC 1L Sonett

23,03 RON

Detartrant (anticalcar) ecologic 1L Sonett Solutie ecologica ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe fitinguri, faianta, toalete, aparate de gatit, espresoare de cafea, masini de spala..

KOJuicer storcator manual

277,36 RON

KOJuicer storcator manual BPA free Storcatorul KOJuicer este un storcator manual destinat in special stoarcerii sucului din iarba de grau, precum si din alte ierburi si verdeturi. Materialele nu con..

POMPA DOZARE 30ML PT. BIDOANE DE 20L SONETT

97,19 RON

Pompa 30ml pt. bidoane 20L SonettPompa se insurubeaza pe bidoanele de 20L ale produselor Sonett. La o apasare, se elibereaza 30ml de produs.Produsul este accesoriu pentru bidoanele Sonett, nu se poate..

Rasnita pentru condimentele marca Cook

126,19 RON

Rasnita pentru condimentele marca CookRasnita care se monteaza pe recipientul condimentelor marca Cook (flaconasele mici la 100ml, adica majoritatea condimentelor Cook. Nu se potriveste la recipientul..

Afişare 1 - 9 din 17 (2 pagini)