APARATURA PENTRU BUCATARIE

Adaptor cu filet pentru baterie bucatarie Ecogrifo Irisana

25,53 RON

ADAPTOR ROTATIV 360º PENTRU IRISANA ECOGRIFO FILET: FEMEIE-BĂRBAT Potrivit pentru robinete convenționale cu un diametru cuprins între 22 și 24 mm...

Aparat de facut iaurt Vegan Star

310,50 RON

Aparatul de iaurt VEGAN STAR pentru lapte vegetal sau de origine animala APARATUL PERFECTCu aparatul nostru de iaurt VEGAN STAR va puteti prepara propriul iaurt consistent si gustos. Gustul este mult ..

APARAT DE PURIFICARE A APEI PRIN OSMOZA INVERSA NATURELLA

3.959,12 RON

APARAT DE PURIFICARE A  APEI PRIN OSMOZA INVERSA NATURELLA BONUS 1. La achiziționarea unui aparat Naturella primiți un coș gratuit de 250 lei produse bio de la Pronat.După achiziționarea unui aparat N..

Aparat pentru gatit orez, capacitate 0,6 L Tristar

81,95 RON

Tristar - Aparat pentru gătit orez, capacitate 0,6 L Nu ratați oportunitatea de a găti orezul in mod convenabil si rapid! Aparatul pentru gătit orez Tristar va arăta grozav în bucătăria dvs. și va sco..

Aparat pentru gatit orez, capacitate 1l Tristar

217,80 RON

Tristar - Aparat pentru gătit orez, capacitate 1l Nu ratați oportunitatea de a găti orezul in mod convenabil si rapid! Aparatul pentru gătit orez Tristar va arăta grozav în bucătăria dvs. și va scoate..

Aparat pentru lapte vegetal Vegan Star VITAL

1.098,90 RON

Vegan Star VITAL Omul este mereu în căutarea tinereții veșnice și a unei alimentații perfecte. Boabele de soia sunt, fără exagerare, unul dintre puținele alimente complete în ceea ce privește conținut..

aQuator Silver - Alcalinizator si Ionizator de apa, 3L

1.781,11 RON

aQuator Silver - Alcalinizator si Ionizator de apa, 3L Este foarte simplu să trăiţi sănătos dacă dispuneţi la domiciliu de alcalinizatorul si ionizatorul portabil de apă aQuator.Produce instant apă al..

aQuator Silver Mini - Alcalinizator si Ionizator de apa, 1.5L

1.505,90 RON

aQuator Silver Mini - Alcalinizator si Ionizator de apa, 1.5L Este foarte simplu să trăiţi sănătos dacă dispuneţi la domiciliu de alcalinizatorul si ionizatorul portabil de apă aQuator.Produce instant..

CANA ALCALINIZANTA SI IONIZANTA PHYDRO JUG

837,33 RON

Cana alcalinizanta si ionizanta pHydro JugCea mai avansata cana filtranta, alcalinizanta si ionizata, cu 9 trepte de filtrare.Filtrul in 9 trepte are o durata de viata de 1100 litri apa filtrata, echi..

Afişare 1 - 9 din 23 (3 pagini)