Filtre si accesorii apa & alte recipiente si ustensile

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 1KG Sonett

30,06 RON

Dedurizant de apa ecologic 1kg Sonett Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati duritatea apei din zona dvs..

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 500G Sonett

21,74 RON

Dedurizant de apa ecologic 500g Sonett   Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati duritatea apei din zona ..

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 5KG Sonett

126,61 RON

Dedurizant de apa ecologic 5kg Sonett  Varianta vrac economica Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati..

DETARTRANT (ANTICALCAR) ECOLOGIC 1L Sonett

23,03 RON

Detartrant (anticalcar) ecologic 1L Sonett Solutie ecologica ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe fitinguri, faianta, toalete, aparate de gatit, espresoare de cafea, masini de spala..

POMPA DOZARE 30ML PT. BIDOANE DE 20L SONETT

97,19 RON

Pompa 30ml pt. bidoane 20L SonettPompa se insurubeaza pe bidoanele de 20L ale produselor Sonett. La o apasare, se elibereaza 30ml de produs.Produsul este accesoriu pentru bidoanele Sonett, nu se poate..

Robinet Biolu

20,92 RON

Robinet pentru detergenti vrac BioluRobinet destinat exclusiv bidoanelor de 5L si 20L de detergenti bio si produse de igiena personala marca Biolu.Robinetul ajuta la dozarea/golirea usoara a bidoanelo..

Robinet pt. bidoane de 5L SODASAN

45,73 RON

Robinet pentru bidoane de 5L SodasanRobinet compatibil cu bidoanele produselor vrac Sodasan la 5L.***Produs importat si distribuit in Romania de Bio Holistic Oradea, importator si distribuitor de prod..

ROBINET SONETT PT. BIDOANE DE 20L

38,24 RON

Robinet Sonett pt. bidoane de 20LRobinet compatibil cu bidoanele vrac ale produselor Sonett la 20L...

Afişare 1 - 9 din 10 (2 pagini)