Filtre si accesorii apa & alte recipiente si ustensile

CANA ALCALINIZANTA SI IONIZANTA PHYDRO JUG

837,33 RON

Cana alcalinizanta si ionizanta pHydro JugCea mai avansata cana filtranta, alcalinizanta si ionizata, cu 9 trepte de filtrare.Filtrul in 9 trepte are o durata de viata de 1100 litri apa filtrata, echi..

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 1KG Sonett

30,06 RON

Dedurizant de apa ecologic 1kg Sonett Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati duritatea apei din zona dvs. pen..

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 500G Sonett

21,74 RON

Dedurizant de apa ecologic 500g Sonett   Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati duritatea apei ..

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 5KG Sonett

126,61 RON

Dedurizant de apa ecologic 5kg Sonett  Varianta vrac economica Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati..

Filtru de apa pe tejghea cromat din otel inoxidabil si robinet metalic

440,49 RON

 Popular şi economic, filtrul de bucătărie "pe tejghea" din oţel inoxidabil şi robinet metalic şi cartuş din cărbune activ. Creşte calitatea apei prin eliminarea sedimentelor, îmbunătăţirea gustului ..

Filtru HEPA set 2 buc. Boneco

262,90 RON

Filtru HEPA Boneco, Art 2561 - set cu 2 buc. - Ambele filtre oferă protecţie optimă împotriva particulelor nocive ca polen, praf sau spori care sunt de 100.000 de ori mai fine decât aerul normal.- În ..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)