Diverse produse bio

Benzi de testare PH rola 5m

86,33 RON

Benzi testare PH rola 5mCea mai simpla metoda de a testa PH-ul lichidelor, precum si al salivei si urinei. O rola are 5 metri, si poate ajunge pana la 250 de testari (daca se folosesc 2 cm de banda la..

BURETE ECOLOGIC PT. SPALAT VASE 2 BUC. Sonett

19,05 RON

Burete ecologic pentru spalat vase 2 buc. Sonett    Buretele nu zgaraie, fiind recomandat si pentru vase delicate, inox, alte suprafete sensibile. Din fibre de celuloza (partea fina) si fibre..

etui bambus periuta de dinti Hydrophil

38,02 RON

Etui din bambus pentru periuta de dinti, Hydrophil Etui din bambus natural prevazut cu orificii de ventilare pentru a preveni mirosurile si mucegaiul din periuta dvs de dinti.   Incape cu usurin..

Etui din bambus pentru periuta de dinti

38,85 RON

Etui din bambus pentru periuta de dintiEtui din bambus pentru transportul periutei de dinti Nordics. Ideala atunci cand plecam de acasa si trebuie sa luam cu noi periuta de dinti.Cutia de bambus prote..

FLACON SPRING TRITAN PHYDRO BPA FREE 600ML

74,91 RON

Flacon Spring Tritan pHydro BPA free 600mlUn flacon usor, din tritan, ca sa fiti siguri ca bautura dvs. alcalina este in siguranta. Flaconul se poate folosi pentru apa plata, suc natural, smoothies, e..

Germinator cu 2 tavite Germline

79,21 RON

Germinator cu 2 tavite BPA free Germinator cu 2 tavite, ideal pentru germinat, materialele din care este fabricat fiind garantate ca nu contin Bisphenol A si ftalati. Faptul ca acest germinator nu con..

Germinator tip borcan cu protectie

49,04 RON

Germinator tip borcan cu protectie la scurgerea apei - BPA free Germinatorul tip borcan este probabil cel mai simplu pentru a obtine germeni. Ideal pentru incepatori. Germinatorul tip borcan Germline ..

Hartie de copt ecologica

35,22 RON

Hartie de copt ecologica rola 19.8 m Confectionata din hartie ecologica. Este greaseproof (nu trece grasimea prin hartie). In majoritatea hartiilor de copt se foloseste clorul in procesul de product..

Hartie de copt pentru briose ecologica

13,41 RON

Hartie de copt pentru briose (muffins) ecologica Confectionata din hartie ecologica. Este greaseproof (nu trece grasimea prin hartie). In majoritatea hartiilor de copt se foloseste clorul in procesu..

Afişare 1 - 9 din 41 (5 pagini)