Sonett

BURETE ECOLOGIC PT. SPALAT VASE 2 BUC. Sonett

19,05 RON

Burete ecologic pentru spalat vase 2 buc. Sonett    Buretele nu zgaraie, fiind recomandat si pentru vase delicate, inox, alte suprafete sensibile. Din fibre de celuloza (partea fina) si fibre de sisal..

COMPLEX INALBITOR SI PT. SCOS PETE ECOLOGIC 450G Sonett

19,05 RON

Complex inalbitor si pt. scos pete 450g Sonett Folositi acest produs pentru: inalbirea rufelor, pentru scoaterea petelor din rufele albe, pentru improspatarea rufelor albe care au capatat nuante galb..

COMPLEX INALBITOR SI PT. SCOS PETE ECOLOGIC 900G Sonett

26,85 RON

Complex inalbitor si pt. scos pete 900g Sonett Folositi acest produs pentru: inalbirea rufelor, pentru scoaterea petelor din rufele albe, pentru improspatarea rufelor albe care au capatat nuante ga..

CREMA ABRAZIVA ECOLOGICA PT. CURATAT 500ML Sonett

19,18 RON

Crema abraziva ecologica pt. curatat 500ml SonettCrema abraziva ecologica pentru curatat suprafete de inox, plastic, ceramica, fitinguri.Utilizare: aplicati pe suprafata dorita si frecati cu o laveta ..

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 1KG Sonett

30,06 RON

Dedurizant de apa ecologic 1kg Sonett Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati duritatea apei din zona dvs. pen..

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 500G Sonett

21,74 RON

Dedurizant de apa ecologic 500g Sonett   Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati duritatea apei ..

DEDURIZANT DE APA ECOLOGIC 5KG Sonett

126,61 RON

Dedurizant de apa ecologic 5kg Sonett  Varianta vrac economica Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati..

DETARTRANT (ANTICALCAR) ECOLOGIC 10L Sonett

191,84 RON

Detartrant (anticalcar) ecologic 10L Sonett Varianta vrac economica Solutie ecologica ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe fitinguri, faianta, toalete, aparate de gatit, espresoare..

DETARTRANT (ANTICALCAR) ECOLOGIC 1L Sonett

23,03 RON

Detartrant (anticalcar) ecologic 1L Sonett Solutie ecologica ideala pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe fitinguri, faianta, toalete, aparate de gatit, espresoare de cafea, masini de spala..

Afişare 1 - 9 din 95 (11 pagini)