Sonett

Baloane de sapun ecologice 45ml, Sonett

17,30 RON

Baloane de sapun ecologice 45ml, Sonett Primele balonase de sapun din ingrediente de calitate ecologica. Cu-i nu-i plac baloanele de sapun? De la mic la mare, toata lumea le iubeste. For..

Baloane de sapun ecologice 500ml, Sonett

51,53 RON

Baloane de sapun ecologice 500ml, Sonett Flacon de 500ml pentru reumplere a flaconului pentru facut balonase la 45ml. Primele balonase de sapun din ingrediente de calitate ecologica. Cu-..

Burete ecologic pentru spalat vase 2 buc. Sonett

16,94 RON

Burete ecologic pentru spalat vase 2 buc. Sonett    Buretele nu zgaraie, fiind recomandat si pentru vase delicate, inox, alte suprafete sensibile. Din fibre de celuloza (partea fina) si f..

Complex inalbitor si pt. scos pete ecologic 450g Sonett

17,44 RON

Complex inalbitor si pt. scos pete 450g Sonett Folositi acest produs pentru: inalbirea rufelor, pentru scoaterea petelor din rufele albe, pentru improspatarea rufelor albe care au capata..

Complex inalbitor si pt. scos pete ecologic 900g Sonett

24,51 RON

Complex inalbitor si pt. scos pete 900g Sonett Folositi acest produs pentru: inalbirea rufelor, pentru scoaterea petelor din rufele albe, pentru improspatarea rufelor albe care au capa..

Crema abraziva ecologica pt. curatat 500ml Sonett

17,56 RON

Crema abraziva ecologica pt. curatat 500ml Sonett Crema abraziva ecologica pentru curatat suprafete de inox, plastic, ceramica, fitinguri. Utilizare: aplicati pe suprafata dorita si frec..

Dedurizant de apa ecologic 1kg Sonett

27,42 RON

Dedurizant de apa ecologic 1kg Sonett   Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati duritatea apei..

Dedurizant de apa ecologic 500g Sonett

19,84 RON

Dedurizant de apa ecologic 500g Sonett   Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Determinati duritatea apei ..

Dedurizant de apa ecologic 5kg Sonett

119,55 RON

Dedurizant de apa ecologic 5kg Sonett  Varianta vrac economica Adaugand dedurizant la fiecare ciclu de spalare va asigurati ca folositi detergentul in cel mai eficient mod posibil. Det..

Afişare 1 - 9 din 91 (11 pagini)