Curatenia casei & detergenti vase

Argint Coloidal 200ml DrJuice

60,39 RON

Argint Coloidal 200ml Ce este Argintul Coloidal?Argintul Coloidal 20 ppm este o soluţie complet omogenă de particule microscopice foarte fine de argint, care este obţinută dintr-o bucată mai mare de a..

Argint coloidal, hidrogel, 50 gr DrJuice

50,49 RON

DRJUICE – Argint coloidal, hidrogel, 50 gr Fără conservanți Fără coloranți Efectul dezinfectant al argintului coloidal și al hidrogelului țintește acneea și pielea grasă. După bărbierit, îndepărtare..

Biolu detergent ecologic pentru pardoseli 1L

19,36 RON

Detergent ecologic pentru pardoseli 1L Un detergent delicat, non-agresiv, cu ulei esential de eucalipt din agricultura ecologica. Lasa un miros placut, si este potrivit pentru toate tipurile de pardos..

Biolu detergent ecologic pentru pardoseli 5L

78,29 RON

Detergent ecologic pentru pardoseli bidon 5L Un detergent delicat, non-agresiv, cu ulei esential de eucalipt din agricultura ecologica. Lasa un miros placut, si este potrivit pentru toate tipurile d..

Biolu detergent ecologic pentru spalat vase 5L

80,42 RON

Detergent ecologic pentru spalat vase bidon 5L Detergent ecologic neutru pentru spalat vase. Indeparteaza grasimea bine,  nu irita pielea, si contine ulei esential de portocale din agricultura e..

Biolu detergent ecologic pt. rufe albe si colorate portocale 1L

22,87 RON

Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate portocale 1L  Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate. Cu extract din floare de portocal, din..

Biolu detergent ecologic universal cu ulei de portocale 20L

378,68 RON

Detergent ecologic universal cu ulei de portocale 20L Biolu Optional puteti achizitiona un robinet pentru facilitarea dozarii/golirii bidonului. Acesta este refolosibil, e suficient daca achizitionati..

Biolu detergent ecologic universal cu ulei de portocale 5L

89,16 RON

Detergent/degresant ecologic universal pentru toate suprafetele cu ulei de portocale bidon 5L Detergent - degresant universal, cu ulei de portocale din agricultura ecologica.Gata de utilizat, indepart..

Biolu detergent ecologic vrac pentru pardoseli 20L

298,64 RON

Detergent ecologic vrac pentru pardoseli 20L Varianta vrac ideala pentru firme, institutii, gradinite, scoli, restaurante vegane, etc. Un detergent delicat, non-agresiv, cu ulei esential de eucalipt ..

Afişare 1 - 9 din 84 (10 pagini)