Curatenia casei & detergenti vase

Biolu detergent ecologic pentru pardoseli 1L

19,36 RON

Detergent ecologic pentru pardoseli 1L Un detergent delicat, non-agresiv, cu ulei esential de eucalipt din agricultura ecologica. Lasa un miros placut, si este potrivit pentru toate tipurile de pardos..

Biolu detergent ecologic pentru pardoseli 5L

78,29 RON

Detergent ecologic pentru pardoseli bidon 5L Un detergent delicat, non-agresiv, cu ulei esential de eucalipt din agricultura ecologica. Lasa un miros placut, si este potrivit pentru toate tipurile d..

Biolu detergent ecologic pentru spalat vase 5L

80,42 RON

Detergent ecologic pentru spalat vase bidon 5L Detergent ecologic neutru pentru spalat vase. Indeparteaza grasimea bine,  nu irita pielea, si contine ulei esential de portocale din agricultura e..

Biolu detergent ecologic pentru uz general cu portocale 1L

25,97 RON

Detergent ecologic universal pentru toate suprafetele cu ulei de portocale 1L Detergent - degresant universal, cu ulei de portocale din agricultura ecologica.Gata de utilizat, indeparteaza orice tip d..

Biolu detergent ecologic pt. rufe albe si colorate portocale 1L

22,87 RON

Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate portocale 1L  Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate. Cu extract din floare de portocal, din..

Biolu detergent ecologic universal cu ulei de portocale 5L

89,16 RON

Detergent/degresant ecologic universal pentru toate suprafetele cu ulei de portocale bidon 5L Detergent - degresant universal, cu ulei de portocale din agricultura ecologica.Gata de utilizat, indepart..

Biolu detergent ecologic vrac pentru pardoseli 20L

298,64 RON

Detergent ecologic vrac pentru pardoseli 20L Varianta vrac ideala pentru firme, institutii, gradinite, scoli, restaurante vegane, etc. Un detergent delicat, non-agresiv, cu ulei esential de eucalipt ..

Biolu detergent ecologic vrac pentru spalat vase 20L

307,17 RON

Detergent ecologic vrac pentru spalat vase 20L -ideal pentru restaurantele raw vegane, gradinite, si pentru familiile numeroase, cu 30% mai ieftin decat varianta la litru. Detergent ecologic neutru p..

Biolu detergent lichid pentru spalat vase ecologic 1L

20,24 RON

Detergent ecologic pentru spalat vase 1LDetergent ecologic pentru spalat vase. Indeparteaza grasimea bine,  nu irita pielea, si contine ulei esential de portocale din agricultura ecologica.Mod de ..

Afişare 1 - 9 din 106 (12 pagini)