Detergenti si balsam rufe

Balsam bio pentru hainutele copiilor -aloe vera- 1L Planet Pure

35,89 RON

Balsam bio pentru hainutele copiilor -aloe vera- 1L Planet Purepentru aproximativ 30 de spalariProdusele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi..

Balsam bio pentru rufe -flori de munte- 1L Planet Pure

35,89 RON

Balsam bio pentru rufe -flori de munte- 1L Planet Purepentru aproximativ 30 de spalariProdusele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi cu haine..

Balsam bio pentru rufe -lavanda- 1L Planet Pure

35,89 RON

Balsam bio pentru rufe -lavanda- 1L Planet Purepentru aproximativ 30 de spalariProdusele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi cu hainele, cu ..

Balsam bio pentru rufe hipoalergen -fara parfum- 1L Planet Pure

35,89 RON

Balsam bio pentru rufe hipoalergen -fara parfum- 1L Planet Purepentru aproximativ 30 de spalariProdusele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi..

Balsam bio pt. rufe cu aloe vera 5L SODASAN

138,03 RON

Balsam ecologic pentru rufe cu aloe vera 5L Sodasan Reduce reziduurile lasate de detergenti in haine, furnizeaza haine curate si moi. Asigura prospetimea data de uscarea hainelor la aer. Dupa uscare..

Balsam bio pt. rufe cu Lavanda 750ml Sodasan

24,32 RON

Balsam bio pentru rufe cu Lavanda 750ml Sodasan Balsamul organic de lavanda SODASAN este un complement ideal pentru detergentii din aceeasi gama. Masina de spalat elimina fiabil reziduurile ..

Balsam bio pt. rufe cu Lime 750ml Sodasan

24,32 RON

Balsam bio pentru rufe cu Lime 750ml Sodasan  Ingrediente:apa; acid citric; alcohol denta, parfum, lauryl glucoside, decyl glucosideguma xanthan, lecitina de soia, citrat de potassium, citra..

Balsam bio pt. rufe cu piersica si aloe 750ml SODASAN

24,32 RON

Balsam ecologic pentru rufe cu aloe vera 750ml Reduce reziduurile lasate de detergenti in haine, furnizeaza haine curate si moi. Asigura prospetimea data de uscarea hainelor la aer. Dupa uscare hainel..

Balsam de Rufe cu Lavanda ECO/BIO 3L

63,43 RON

Balsam de Rufe cu Lavanda ECO/BIO   Formula speciala imbogatita cu ingrediente pe baza de plante si uleiuri esentiale ofera rufelor dumneavoastra o catifelare delicata eliminand in acelasi timp e..

Afişare 1 - 9 din 89 (10 pagini)