PRODUSE COSMETICE BIO

.Ulei BIO de primula (luminita de seara) presat la rece, 100 ml

40,37 RON

Ulei BIO de primula (luminiță de seară) presat la rece, 100 ml Conține: ulei de primula (Oenothera Biennis)*.*din culturi certificate ecologic.Acest ulei fin, presat la rece, din primula, este bogat î..

.Ulei BIO din samburi de caise presat la rece, 100 ml

37,94 RON

Ulei BIO din samburi de caise presat la rece, 100 ml Conține: ulei din sâmburi de caise**din culturi certificate ecologic Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime. Pă..

3 in 1 Curatare-Peeling-Masca, 125 ml Lavera

38,88 RON

LAVERA – 3 in 1 Curatare-Peeling-Masca, 125 ml Cu mentă BIO, dioxid de siliciu și acid salicilic. Curăță în profunzime și luptă împotriva coșurilor în 3 pași simpli. Fără microparticule de peeling din..

Absorbante intime din bumbac 100% organic, pentru perioada de dupa nastere 12 buc Organyc

37,84 RON

Absorbante intime Organyc din bumbac 100% organic, pentru perioada de după naștere  - 12 buc. Absorbante delicate, groase și pufoase, dimensionate și concepute special pentru a absoarbe fluxul abunden..

Absorbante intime din bumbac organic pentru noapte 10 buc Organyc

22,00 RON

Absorbante intime Organyc din bumbac organic pentru noapte - 10 buc Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor să evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, să se simtă pro..

Absorbante intime din bumbac organic pentru zi 10 buc. Organyc

21,23 RON

Absorbante intime Organyc din bumbac organic pentru zi-10 buc. Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor să evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, să se simtă proaspet..

Absorbante intime SuperFlow din bumbac organic 10 buc Organyc

19,80 RON

Absorbante intime Organyc SuperFlow din bumbac organic-10 buc Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor să evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, să se simtă proaspete..

Absorbante pentru incontinenta urinara, pachet 30 buc

27,50 RON

Moltex - Absorbante pentru incontinenta, pachet 30 buc Moltex nature no.1 este rezultatul a 50 de ani de cercetare și dezvoltare. Marca tradițională Moltex promovează de ani de zile o conștientizare a..

Absorbante zilnice din bumbac organic 24 buc. Organyc

19,14 RON

Absorbante zilnice Organyc din bumbac organic-24 buc Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor să evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, să se simtă proaspete, sigure ..

Afişare 1 - 9 din 313 (35 pagini)