Ape florale si uleiuri cosmetice bio

.Ulei BIO de primula (luminita de seara) presat la rece, 100 ml

40,37 RON

Ulei BIO de primula (luminiță de seară) presat la rece, 100 ml Conține: ulei de primula (Oenothera Biennis)*.*din culturi certificate ecologic.Acest ulei fin, presat la rece, din primula, este bogat î..

.Ulei BIO din samburi de caise presat la rece, 100 ml

37,94 RON

Ulei BIO din samburi de caise presat la rece, 100 ml Conține: ulei din sâmburi de caise**din culturi certificate ecologic Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime. Pă..

Apa de flori de portocal BIO, 250 ml COSMOVEDA

34,76 RON

COSMOVEDA – Apa de flori de portocal bio, 250 ml Apa de flori de portocal ofera o aroma frumoasa atat preparatelor orientale, dulciurilor si inghetatelor, cat si bauturilor.Ingrediente: apa, extract d..

Apa de levantica, 125 ml Argital

50,71 RON

ARGITAL - Apa de levantica, 125 ml Produs 100% natural pentru faţă şi corp. Ingrediente: apă, ulei de levănţică*, alcool bio. *compoziţia uleiului esenţial natural: limonene, linalool. Producător: ARG..

ULEI ESENTIAL DE LAVANDA (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA) BIO 10ML ARMINA

40,15 RON

Ulei esential de lavanda (lavandula angustifolia) bio 10ml - pur, adevarat- -recomandat atat pentru uz extern, aromaterapie cat si pentru uz intern, sau alimentar- Uleiul adevarat de lavanda (true lav..

ULEI ESENTIAL DE OREGANO (ORIGANUM VULGARE) BIO 5ML ARMINA

33,29 RON

Ulei esential de oregano (origanum vulgare) bio 5ml - pur, adevarat- -recomandat atat pentru uz extern, aromaterapie cat si pentru uz intern, sau alimentar- Ingrediente: 100% ulei esential de oregano ..

ULEI ESENTIAL DE TRANDAFIR (ROSA DAMASCENA) 10% IN ULEI DE MIGDALE BIO 5ML ARMINA

138,50 RON

Ulei esential de trandafir (rosa damascena) 10% in ulei de migdale bio 5ml -recomandat atat pentru uz extern, aromaterapie cat si pentru uz intern, sau alimentar- Denumit si aurul uleiurilor esentiale..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)