Remedii naturale si bio

Apa tonica impotriva intepaturilor de tantari, 90 ml Argital

42,24 RON

ARGITAL - Apa tonica impotriva intepaturilor de tantari - 90 ml Apa tonică împotriva înţepăturilor de ţânţari este un produs 100% natural, obţinut din uleiuri esenţiale pure şi extracte de plante al c..

Apiphen api spray de gat 30ml

21,11 RON

Apiphen api spray de gat 30ml pentru copii si adulti Apiphen api spray de gat contine extract apos din propolis romanesc imbogatit cu extract din frunze de Salvie si sare de mare purifica..

Apiphen api vitamina C naturala 50ml

34,80 RON

Apiphen api vitamina C naturala 50ml pentru copii si adulti Apiphen api vitamina C naturala contine extract apos din propolis romanesc imbogatit cu extract de Macese. Componentele bioac..

Apiphen apibronhoexpect 50ml

34,80 RON

Apiphen apibronhoexpect 50ml pentru copii si adulti Apiphen apibronhoexpectcontine extract apos din propolis romanesc imbogatit cu extract de Patlagina. Componentele bioactive din extra..

Apiphen apifaringocalm 50ml

34,80 RON

Apiphen apifaringocalm 50ml pentru copii si adulti Apiphen apifaringocalm contine extract apos din propolis romanesc imbogatit cu extract de Nalba-mare si extract de Musetel. Componente..

Apiphen apifluprotect 50ml

34,80 RON

Apiphen apifluprotect 50ml pentru copii si adulti Apiphen apifluprotect contine extract apos din propolis romanesc imbogatit cu extracte de Catina, Macese si Salcie. Componentele bioact..

Apiphen apiimunoprotect 50ml

34,80 RON

Apiphen apiimunoprotect 50ml pentru copii si adulti Apiphen apiimunoprotect contine extract apos din propolis romanesc imbogatit cu extract de Cimbru-de-cultura. Componentele bioactive ..

Argint coloidal, spray nazal, 50 ml DrJuice

49,50 RON

DRJUICE – Argint coloidal, spray nazal, 50 ml 100% ingrediente naturale Curăță blând, ușor și hidratează, îngrijește cavitățile nazale împotriva acneei. Ingrediente: apă, argint coloidal. Mod de utili..

Basenkraft Original, BIO, 330 ml Hildegard von Bingen

92,40 RON

Basenkraft Original, BIO, 330 ml Hildegard von Bingen Fără lactoză Gust îmbunătățit Cu puterea concentrată a grâului spelta original**.O băutură non-alcoolică, valoroasă cu acid lactic. Realizată pr..

Afişare 1 - 9 din 23 (3 pagini)