Suplimente alimentare

5-HTP (Hydroxytryptophan) 100mg 30veg caps

81,70 RON

5-hidroxitriptofan se utilizeaza pentru a atenua stresul si anxietatea, pentru a imbunatati starea de spirit, a atinge satietatea si a spori concentrarea, fiind un precursor direct al serotoninei. P..

Acai Extract 60cps

87,19 RON

Fructele Acai contin substante extrem de benefice pentru organism, antioxidanti si alti nutrienti cum ar fi acizii grasi esentiali, vitaminele A, C și E, mineralele si oligoelementele. Antioxidantii ..

Acid Hyaluronic 100 colagen plus, 40 capsule Medicura

59,73 RON

Medicura - Acid Hyaluronic 100 colagen plus, 40 capsule Supliment alimentar cu acid ascorbic, în baza de acid hyaluronic + colagen hidrolizat. Ingrediente: Colagen hidrolizat, acid hyaluronic, materia..

ACNDEPUR, pentru depurificarea fetei (Antiacneic) - 60 capsule Dieteticos Intersa

59,29 RON

Dieteticos INTERSA – ACNDEPUR, pentru depurificarea fetei (Antiacneic) - 60 capsule Drojdie de bere – urzică – brusture Supliment alimentar pentru purificarea feței Vitamina A contribuie la menținere..

Advanced 40+ Acidophilus 60veg cps

104,08 RON

O formula probiotica avansata, special creata pentru a întruni nevoile specifice ale persoanelor cu varsta peste 40 de ani, bazata pe o modalitate specifica de transport a bacteriilor benefice în trac..

Advanced AcidophilusPlus 60 veg caps

68,46 RON

Acidophilus Plus avansat este util pentru mentinerea sanatatii intestinelor, în caz de diaree, constipatie, candidoza, gaze intestinale, dar si în cazul utilizarii de antibiotice, contraceptive orale ..

Advanced Multi-billion Dophilus 60cps

150,21 RON

Dophilus® avansat cu miliarde de microorganisme/Advanced multi-billion dophilus 60 veg. caps. Exista aproximativ 500 de specii de bacterii care traiesc în tracturile noastre digestive. Majoritatea ac..

Aloe Vera veg. caps 100s

77,60 RON

(Aloe barbadensis m.)Aloe vera este utilizata în mod traditional pentru proprietatile sale laxative, in cazul constipatiei ocazionale. De asemenea, este considerata utila în procesul de detoxifiere a ..

Alpha Lipoic Acid 200mg 50 caps

141,99 RON

Un puternic antioxidant cu conținut de sulf, ce contribuie la regenerarea vitaminelor C si E, protejeaza carotenoidele, detoxifica metalele grele precum mercurul si cadmiumul si participa la alte proc..

Afişare 1 - 9 din 254 (29 pagini)